Sweet Sixteen

12 huller er en passende runde 

Min gode ven og kammerat, Kurt Erling Nielsen, på 12. tee. 

Her en oversigt over de mandage, som ikke kolliderer med keeperteamets plan. Oversigten er udarbejdet ud fra Keepers Corner på KG´s  hjemmeside.

Sweet Sixteen vedtog som en forsøgsordning her i vintersæsonen 2019/20 at spille 12 huller og ikke, som det hidtil har været kutyme, 9 og 18 huller. Ændringen skyldes først og fremmest et ønske om at skabe større social sammenhold i vores lille klub. Det har nemlig vist sig, at fortrinsvis de ældste medlemmer, der som oftes kun spiller 9 huller, mere eller mindre har forladt »scenen«, når 18-hullerne, som fortrinsvis domineres af »de nye unge«, er færdig med deres runde og efterfølgende skal gøre status over spillet. Heldigvis var der bred tilslutning til forslaget om at spille 12 hulle, og efterfølgende har det da også haft den ønskede effekt. Nu kan vi samlet sige skål og tillykke til både vinder og runner up. Og vi kan samlet få en snak om vedkommende og aktuelle emner. Det er meningen at forsøget senere skal evalueres. 

Sweet Sixteen ville normalt starte sommesæsonen 2020 den første mandag i april, hvilket er den 6. april. Nødvendig, planlagt banearbejde kom i første omgang på tværs af vore sommerplanlægning, men så begyndte Coronavirussn at sprede sig, og det medførte som alle ved bl.a. stop for golfspil i landets golfklubber. Vores kære formand, Niels Erik Kejlskov, har naturligvis som konsekvens af den alvorlige situation rundsendt en mail om, at Sweet Sixteen er lukket ned. 

I håbet om at den alvorlige situation i den nærmeste fremtid ebber ud, kan det fortsat være aktuelt at bevare oversigten (tv) over det omfattende banearbejde.

Sommerens resultater

Golfsæsonen 2020 nærmer sig, men Coronavirussen har på ubestemt tid sat en stopper for golf og andre aktiviteter i landets golfklubber og altså også for Kokkedal Golfklub. Lad os håbe, at de mørke skyer snart blæser bort, så vi igen kan komme på fairway. Linket Resultater, sommer 2020 venter blot på de første mandagsresultater.